Jdi na obsah Jdi na menu

Mortal Kombat 11

11. 3. 2019

Čistě bojových her v posledních letech zrovna moc nevychází. Proto je oznámení dalšího dílu dlouholeté série Mortal Kombat docela velká věc. Na letošních cenách The Game Awards ho oznámil Ed Boon, ale na to, že vychází už za pár měsíců, toho o něm zase tolik nevíme.

Krom traileru a pár rozhovorů zatím nic oficiálně nenajdete. Zde si dovolím menší varování. Pokud budete koukat na trailer, vypněte si zvuk. Tak nevhodný hudební doprovod u herního traileru jsem snad ještě nikde jinde neslyšel. Podívaná na souboj mezi Raidenem a Scorpionem ale stojí za to. Tohle jsou také jediné potvrzené postavy, které se v jedenáctém díle objeví. Na internetu se už sice objevil únik kompletní soupisky, ale vývojáři to komentovali s tím, že tomu nemáme dávat velkou váhu. 

Mortal Kombat 11 po dlouhé době přinese krom příběhového módu také Adventure mód. Pokud si pamatuje na díl Shaolin Monks, tak v takovém stylu by měl být zpracovaný. Hlavní zaměření ale bude stejně jako u ostatních dílů především na multiplayer.  

S novým dílem bude mít Mortal Kombat premiéru také na konzoli Nintendu Switch.  Docela nás to překvapilo vzhledem k tomu, že Nintendo si s brutálními hrami moc nespojujeme. Ohledně bojovek tam ale bude mít velkou konkurenci v podobě Super Smash Bros. Ultimate.  Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/hry-roku-2019-pecky-na-ktere-se-vyplati-zaostrit#part=12

Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/hry-roku-2019-pecky-na-ktere-se-vyplati-zaostrit#part=12

 

  Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/hry-roku-2019-pecky-na-ktere-se-vyplati-zaostrit#part=12